23/12/2019 8:02
Online Counter

Све је мени јасно, али ја просто не желим да прејудицирам до краја, полиција није завршила свој дио посла, док они не заокруже посао, не смијем ништа да кажем, казао је бизнисмен Миодраг Дака Давидовић на питање да ли има идеју ко би могао да стоји иза покушаја његовог атентата.

Давидовић је казао да се сада осјећа одлично.

— Живим у вјери и са Господом, да је требало да се деси десило би се, све што је било немогуће ту ноћ, са тридесет метака и оптичким снајпером било је немогуће промашити, али Господ и Свети Василије Острошки су ме спасили — казао је он.

Никшићки бизнисмен погођен је недавно у лијеву шаку, а у критичном моменту био је у друштву владике Будимљанско-никшићког Јоаникија.

Давидовић је казао и да се Свети Василије Острошки јавио свештеницима уочи црквеног сабора у Никшићу и рекао им: “Само припремите ћивот и ја ћу доћи прије литургије”.

— Свети Василије им се јавио јер је била „гужва у држави“ шта ће да се деси јер је вијест да ће мошти бити изнијете објављена прије него што је требало, па је постојао страх да ће полиција спријечити њихово доношење у Никшић — казао је Давидовић, наводећи да има благослов од свештеника да то јавно исприча.

Према његовим тврдњама, сабор у Никшићу је био највећи скуп у „историји неба и земље“.

Давидовић је такође рекао и да је опростио ономе ко је покушао да га убије, након што је оперисан и то из три разлога : први јер је то био неко из, како каже, нашег народа, друго да би то била посљедња кап крви која би пала међу Србима.

Давидовић тврди и да му је доктор, након што се пробудио из анестезије, рекао да ће ће имати проблема са малим прстом на руци мјесецима, а можда и годину, али да је све било у реду и да се прст покренуо када је цјеливао ћивот Светог Василија.

То је био трећи разлог за опрост.

Број прегледа:
hit counters free

Новости