14/11/2020 16:26
Online Counter

Владимир Жириновски, лидер Либерално демократске партије Русије је за Радио Kомсомољскаја Правда рекао да Јерменија у тренутној ситуацији нема другог избора осим да се припоји Руској Федерацији.

- Диверзанти доведени из Сирије су милитанти, они могу деловати на целој територији Kарабаха. Гранатирање ће доћи из целог Азербејџана и са свих тачака. А наше оружје неће бити од велике користи за Јермене. Због тога је потребна радикална одлука - да Јерменија постане део Русије. И све ће стати за сва времена - каже Владимир Волфович.

Према његовом мишљењу, то Русији неће створити проблеме на међународном нивоу, јер је Јерменија аутономни део бившег СССР-а.

- Признајемо те земље као независне. А ако не могу да одбране своју независност, ми им нудимо да се придруже Русији. Добићемо практично бивши СССР, само у скраћеној верзији - део Молдавије, део Грузије, део Азербејџана, целу Јерменију. Уверавам вас, уз добар третман Таџикистана, а Рахмон је мудра фигура и пристаће да се у потпуности придружи новој Русији. Назвао бих је Великом Русијом - рекао је Жириновски.

Заузврат је обећао да ће као посланик Државне думе учинити све што је потребно за нове законе.

- Најбољи начин је да се одмах придружите Русији. А онда можемо да изменимо Устав током 2021. године. Добићемо нову државу - рекао је Жириновски.

Број прегледа:
hit counters free

Новости