10/6/2020 15:39
Online Counter

Милош Радуловић, предводник јуришника Специјалне антитерористичке јединице при Управи полиције Црне Горе, најодговорнији је за јутрошње дивљање код Улциња када је срушен конак манастира Светога Василија Острошкога Чудотоворца. Познат је и по томе што је, још од демонстрација против признања лажне државе Косово од стране Владе Црне Горе, увијек имао ''специјалне'' задатке у критичним временима по режим.

Зато је стекао епитет једног од повјерљивијих полицијских официра који је задужен за одбрану тековина Ђукановићеве приватне државе.  Данас је био главни за ''безбједно'' урушавање светиње!

Почетком јануара 2019. године, Радуловић је постао први човјек САЈ–а, након што су Радосав Љешковић и Мирко Бановић ''распоређени на друге послове и задатке у оквиру Управе полиције''. Прије тога, у септембру 2016. године, Радуловић је поднио оставку на мјесто шефа барске полиције.

Милош Радуловић је, између осталог, и зет посланице Нове српске демократије и Демократског фронта Марине Јочић, која важи за критичара режима који бираним ''народским'' ријечима често критикује супарнике, било оне у власти или у опозицији.

Марина Јочић, посланица Демократског фронта

Јутрошњи догађај, по свему судећи, не демаскира само намјере отворено антисрпског и проусташког режима у Подгорици, него огољује ''позадину'' много чега, прије свега системски поредак који је јасан малом броју људи. Захваљујући управо томе што ријетки међу ''обичним'' људима разумију да је системска повезаност или спрега између власти и ''перјаница'' опозиције, можда и главни фактор због кога се ствари врте у круг 30 година, а Мило Ђукановић и даље јаше у кормилу власти.

То што је Радуловић у браку са кћерком Марине Јочић, само по себи је приватна ствар, али ипак до једне мјере. Намеће се, наиме, отворено питање: ко ће, између перспективе свог дјетета и будућности друштвене заједнице, шта год се под њом подразумијевало, запоставити сопствено дијете?

На слици, с лијева на десно: Први човјек САЈ–а Милош Радуловић, директор Управе полиције Веселин Вељовић и министар спорта Никола Јановић

Број прегледа:
hit counters free

Новости