14/4/2021 13:43
Online Counter

Премијер Здравко Kривокапић поручио је лидерима Демократског фронта "да не измишљају приче, јер шта ће бити када се открије ко се и заиста тајно састајао протекле три деценије Милове власти".

Kривокапић је за "Блиц" казао да се смишљено ствара вјештачка тензија и да све изјаве последних дана имају само један циљ, покушај да се ослаби тренутна влада и њен утицај међу грађанима Црне Горе.

"Злонамјерне клевете да ћу у коалицију са ДПС-ом су из домена психологије: више говоре о нечијим пропалим, него мојим стварним плановима. Kад Андрија Мандић каже да се тајно састајем са Ђукановићем, очигледно суди по себи. Многима у Црној Гори било би боље да не измишљају приче о мојим тајним састанцима са Ђукановићем, јер шта ће бити када се открије ко се тајно састајао са актуелним црногорским предсједником протекле три деценије", казао је Kривокапић за Блиц.

Додао је да, "кажу да нема ничег тајног што неће постати јавно - зато би многима било боље да пазе какве конструкције износе".

"Инсистирање Мандића да сам се тајно састао са Ђукановићем, иако добро зна да је тај састанак био јаван да јавнији не може бити, искључиво је у функцији прикривања чињенице да је његов политички саборац Милан Kнежевић јуче након састанка са мном у само 60 секунди изнио двије неистине. Можда је он то радио и раније, али је јуче конкретно и недвосмислено ухваћен у ширењу неистина", рекао је за Блиц Kривокапић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости