3/2/2021 9:51
Online Counter

Новинарка РТРС Наташа Миљановић Зубац упутила је отворено писмо лидеру СРС Војиславу Шешљу након што је оптужио да је имала аферу са владиком Григоријем после чега се њен супруг убио.

Њен одговор, у отвореном писму, преносимо у целости:

Војиславе Шешељу, свјесно вас не ословљавам са господине јер су за мене господа нешто сасвим друго, а персирам вам, јер су ме тако родитељи васпитали – слушала вас како „увјерљиво“ причате јавности о мени као „моралној сподоби“ називајући ме погрдним именима која ја, ни најгорем непријатељу, не бих изговорила.

Али, ви тако поимате образовање, интелект, понашање високо образованог човјека и ја у то нећу да улазим. Видим да вас мој приватан живот посебно интересује, па, ако је то ваша пасија, слободно ми се обратите, детаљно ћу вас, и све који су вам саучесници у овом атаку на мене, упознати о свему што вам је занимљиво, па можете и о томе тако „интелектуално“ да говорите на телевизијама које само такав вокабулар и такве теме разумију.

А сада да вам кажем оно због чега и пишем.

Ја сам мајка два дива, два моја поноса који су смисао мог живота и постојања – Филипа и Александра.

Ја сам бака једногодишњег Вукашина, моје среће, мог осмијеха, мог разлога, уз моје синове, да вам се уопште и обратим.

Ја сам кћерка Милована, одликованог борца прве категорије, који је стварао Републику Српску, заједно са мојим стрицем, мојим покојним супругом, чије сте кости „извукли“ користећи их за ваше прљаве политичке манипулације.

Ја сам кћерка Горице рођене на Пештеру на коме се част и образ бране и крвљу.

Ја сам сестра, тетка, снаја, свекрва, бескрајан пријатељ онима који заслужују.

Ја сам самохрана мајка, жена.

Ја сам новинар професионалац. Ја као таква спремна сам да одем у манастир Острог са мојим синовима и мојим унуком, ставим руку на ћивот и кажем – ако је и једно слово онога што сте рекли о мени и владици Григорију истина, нека Бог и Свети Василије Острошки казне мене и све моје потомке.

ПОЗИВАМ ВАС ВОЈИСЛАВЕ ШЕШЕЉУ ДА ВИ, ВАШИ ПОТОМЦИ, УЧИНИТЕ ИСТО – ДОЂЕТЕ НА ИСТО МЈЕСТО И ИЗГОВОРИТЕ ИСТО.

И можете повести и “новинаре” телевизије на којој сте ме монструозно, брутално, сатанистички етикетирали, па да и све то остане забележено. Ја у Бога верујем, Бога, и мало зубара, се једино и бојим.

Број прегледа:
hit counters free

Новости