9/4/2020 8:53
Online Counter

Син председника Александра Вучића, Данило Вучић, заражен је корона вирусом и због клиничке слике је хоспитализован на Инфективној клиници у Београду.

Вест је објавио председник на свом инстаграм профилу "avucic".

"Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику", написао је председник Србије уз поруку Данилу:

"Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!".

Министар спољних послова Ивица Дачић упутио је подршку председнику Србије и његовом сину пожелео брзи опоравак.

" У овом тешком тренутку Председник Републике Србије и мој пријатељ Александар Вучић и његова породица имају пуну подршку и солидарност моју и моје породице. Данило је, попут оца, увек био велики и непоколебљиви борац и сигуран сам да ће победити овај опаки вирус. Желим му брз и успешан опоравак", рекао је Дачић за Танјуг.

Председник Покрета социјалиста и министар одбране Александар Вулин пожелео је брз опоравак сину председника Србије, Данилу Вучићу.

"Данило Вучић је јединствен и посебан момак, али има и особине које дели са оцем - никада се не одваја од свог народа, не мисли на себе и никада се не предаје. Држи се велика момчино, као када смо били на Газиместану, нема назад, брзо да победиш због твоје породице, због твоје Србије", истакао је Вулин у поруци подршке, саопштио је ПС.

Број прегледа:
hit counters free

Новости