24/12/2019 22:36
Online Counter

Ова три политичара су напокон показали своје право лице баш сада када се српски народ и Црква  у Црној Гори боре да сачувају свој идентитет који им је угрожен политиком Владе Црне Горе.

Вучић за седам година своје власти ни једном није посетио Црну Гору и пружио подршку својим сународницима којих по последњем попису из 2011.године има близу 200.000.

Он неће да се супроставља своме ментору Милу Ђукановићу, кога пушта да Србима у Црној Гори ради шта хоће, када су њихова верска и политичка права у питању. Јуче је чак морао и да изјави „да је Црногорска аутокефална црква и де факто и де јуре постојала и пре добијања црногорске независности“, што је апсолутна неистина.

Упоредо са њим огласио се и Ненад Чанак који је недавно изјавио да „ Црна Гора мора свим средствима да се бори против Српске Православне Цркве како би опстала“. Иако Чанак зна да нико не пориче црногорску независност, он по налогу Ђукановића и Вучића ставља мету на чело не само српској Цркви у Црној Гори, него и свим нашим сународницима који су лојални Митрополиту Амфилохију и њиховим свештеницима.

Управо је сада добијен сигнал из западних НАТО центара моћи да се неутралише утицај СПЦ у Црној Гори, која је остала последњи бранич очувања српког идентитета и зато су се сада активирали сви „спавачи“ да оправдају новце које су добили за пројекат “мењања свести срспког народа“.

Обавеза свих нас је да скренемо пажњу јавности на антиуставно деловање Вучића и Чанка и да они што пре буду изведени пред правосудне органе и одговарају за своје поступке који урушавају суверенитет, интегритета и уставни поредак Републике Србије.

Иван Костић, Двери

Број прегледа:
hit counters free

Новости