20/2/2020 18:18
Online Counter

Гост емисије Интервју био је Игор Маринковић уредник портала Правда.рс. За наш канал Игор је испричао да је Вучић у великом страху да се литије из Црне Горе не пренесу и на Србију. По његовим речима Мило Ђукановић и Вучић су добри пријатељи и пословни партнери и то је један од разлога зашто Србија не чини ништа да заштити светиње у Црној Гори. У емисији је било доста речи и о бојкоту избора у Србији, јер не постоји шанса да нико нормалан додђе на власт.

За СНС је рекао да све што раде раде из кредита које ће тек отплаћивати грађани Србије и да то раде само због своје личне уградње. Игор је оптућио Вучића и за скривену сарадњу са Драганом Ђиласом. По његовим речима унутар СНС постоје кланови који се боре за превласт. Два најјача у клан АВ и клан Небојше Стефановића. Цела борба се своди на неравномерну поделу плена. Док је за чланове рекао да је најбоље да их сами људи виде испред неког одбора и да сами донесу закључак о каквим људима се ту ради. Вучић на власт доводи полуретардиране људе и поставља их за министре секретаре и др само због тога што јаче тапшу и вичу Ацо Србине. То што су пиромани, манијаци, лопови и сл њега не занима већ само оданост њему лично а то нормалан човек не жели да ради.

То је прави разлог зашто су нам на функцијама полупани људи. Гост сматра да ће летећи аутомобили смањити смртност код перача прозора што је јако битно за даљи развој земље. По речима госта медији су затворени а у овој емисији детаљно је објаснио и како функционишу и како се финансирају као и у којим фирмама су људи запослени који пишу за те медије и ботују по друштвеним мрежама. За Вучића је рекао да покушава да глуми Тита али без резултата. Вучић је председник који је далеко више урадио за Шиптаре чак и од Бориса Тадића а све на штету Срба чији је председник и даље. Гост се залаже за то да политичари наши буду јавно кажњавани и да од тога правимо туристичку атракцију. Навео је и болесне примере аутоцензуре у медијима. Препоручујем свима ову емсију да погледају до краја и сазнају много о занимљивим темам којих нема у другим медијима.

Број прегледа:
hit counters free

Новости