3/8/2019 13:45
Online Counter

Борис Тадић се састајао са страним обавештајцима, ангажованим на различитим позицијама у амбасадама, много више него ја, а у Председништву је имао део приватног прислушног центра, рекао је данас председник Србије Александар Вучић.

На питање новинара да прокоментарише изјаву Бориса Тадића да се, док је био опозиција, састајао са обавештајцима, Вучић каже да је то неистина.

"Тадић, наравно, говори неистине. Ја сам се састајао са људима који су први секретари. Нисам био председник странке и то је био мој ниво - при секретари или заменици амбасадора. Тајне службе понекад могу да тумаче да су они припадници обавештајних служби. А није Тадић тај који то одлучује", рекао је он новинарима у Београду.

Очигледно је, додао је Вучић, да је Тадић о томе одлучивао.

"Треба да се стиди својих речи, јер се са њима састајао много више него ја, и још је све то пратио из приватног прислушног центра, који је имао делом у згради Председништва, па је потом исељен на сплав који је водио Тадићев рођак", навео је Вучић.

Kако каже, Тадићев "уплашени израз лица" показује да страхује да неко не открије шта је све радио.

"Видели сте његов уплашени израз лица, уплашен из неких других разлога. Питајте њега за разлоге. Зато што брине да ће неко да открије шта је све радио", рекао је Вучић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости