29/12/2020 14:51
Online Counter

Гост ванредног интервјуа на ''Славија инфо ТВ'' био је човек који је разбио медијску блокаду на Пинку, Славко Никић. У емисији Интервју Славко Никић је објаснио како је тај цео дана текао и шта му се све догодило. Славко тврди да са Пинка лажу Србе на Kосмету да их Вучић штити док он заправо издаје све. На излазу из студија испречила му је пролаз највероватније прва жене Александра Вучића, Kсенија Вучић и није му дозволила да изађе. Тад је и почела да хистерише на њега, али Славко се уздржао и јавно упозорио јавност на ''ненормално понашање дотичне'', како каже, ''небитне, али опасне особе''.

Славко Никић је више пута одликован у току своје каријере и тешко му је пало да га Милован Дрецун прозива, а да његово залагање за откривање злочина назива ''будалаштинама''. Због пријатеља Александра Вучића на Kосову и Метохији кости његове мајке разносе пси по Приштини и није више могао да трпи ово понижење! Вучић је добио задатак да испоручи све Србе који су ратовали за Kосмет Хагу и то по потерници Приштине.

''Језеро Газиводе сам ја бранио док се Вучић усељавао у нови стан који је добио од државе. Моја и друге породице су плакале док је он прослављао усељавање. Продали су Србе преко Дрине, сад хоће и нас. Вучић је за мене издајник и то се неће променити'', загрмео је Никић.

''Вучић је на Kосову отишао код домаћина који иначе држи јавну кућу, е такав је његов домаћин. Вучић је на крилима издаје дошао, а отићи ће на крилима трагедије'', закључио је Никић.

Препоручујемо свима ову емисију.

Број прегледа:
hit counters free

Новости