25/6/2020 8:37
Online Counter

Већ  виђене  сцене на улицама црногорских градова не изненађују. Макар не оне који су свјесни да је ово последња линија одбране слободе и демократије  изашли на улице. Репресија и употреба силе достижу врхунце, батинања и ногетања грађана су слике које  ће обићи Европу и свијет. Да ли ће та Европа и даље жмурети на оно што се дешава грађанима Црне Горе?

Режим се не труди да сакрије своју спрегу са судском власти. Заробљено судство добија партијске задатке које спроводи у име права и правде. Прогони свештенство и црквене великодостојнике, док војни и државни бродови превозе кокаин и за то нико чак ни морално не одговра. Институције ове земље су заробљене и не могу гарантовати  никакву сигурност грађанима.

Бојим се да дјелић кривње за овакво предизборно стање, сносимо и ми опозциони субјекти. Слика са скорашњег састанка на који је требало да присуствују сви представници опозиционих партија послала је много лошу поруку грађанима Црне Горе и охрабрила режим да настави са још већим репресалијама према народу.

Црној Гори десио се народ и тај догађај мора имати свој епилог и у политици.

Максим Вучинић

предсједник Радничке партије

Број прегледа:
hit counters free

Новости