8/8/2019 23:56
Online Counter

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић данас је вријеђао службенике Kомуналне полиције у Бијелој и одбио да да на увид документа.  Радуновић је "Вијестима" потврдио да је дошло до инцидента на приобалном путу у Бијелој и да је "непримјерено реаговао" јер се "осјећао испровоцираним".

Kомунална полиција зауставила је аутомоблил марке Volkswagen регистарских ознака HN BJ, јер се кретао саобраћајницом у вријеме када није дозвољен никакав саобраћај, а возач је одбио да да документа на увид.  

“Враћао сам аутомобил власнику који је мјештанин и који, претпостављам, има одобрење за вожњу локалним путем. Осјетио сам се испровоцираним начином на који ми се обратио комунални полицајац и реаговао сам, по мојим стандардима непримјерено, и жао ми је због тога”, казао је Радуновић.

Из Kомуналне полиције тврде да је возач вријеђао њихове службенике.

“Возач се понашао бахато, вријеђао је службенике Kомуналне полиције, упућивао им највулгарније псовке. Онда је паркирао аутомобил на оближњој плажи и ушао у глисер који је потом отпловио у непознатом правцу”, казали су у Kомуналној полицији.  

Портал Српско уједињење сазнаје да је Радуновић више пута псовао мајку комуналним полицајцима након чега се спотакао уочи уласка у глисер и том приликом ожулио кољено. Потом се избезумљено упутио у правцу хрватских територијалних вода.

Број прегледа:
hit counters free

Новости