24/1/2020 13:11
Online Counter

Након молебана, који је синоћ у цетињском манастиру протекао достојанствено и без проблема, група младића из Будве је ухапшена на манастирским степеницама, иако нису дали никакав повод за полицијску рекацију. Након што су се послужили приганицама и пићем, у друштву владике Методија, група вјерника Српске православне цркве завршила је, без објашњења и повода, у Центру безбједности на Цетињу. У интервалу од 18 сати и 30 минута, до 22 сата, они су задржани у просторијама полиције.

За портал Српско уједињење, репресиивно понашање полиције на Цетињу коментарисао је Предраг Радетић, функционер Српске листе, један од осморице момака који су били на удару државног апарата.

- Ово је типичан метод покушаја застрашивања народа. Само, сумњам у плодотворност истих с обзиром да овај народ више нема шта да изгуби јер му је све отето, понајвише достојанство и право на нормалан живот. Мада, за овај вид застрашивања не смијемо кривити полицију, она само ради свој посао, већ Владу ЦГ која се, попут кера сатјераног у безизлазан ћошак, очајнички хвата за последње сламке – тврди Предраг Пеђа Радетић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости