12/8/2019 21:51
Online Counter

Премијер привремених приштинских институција у оставци Рамуш Харадинај виђен је у јуну ове године на забави у општини Дечани на којој је било пуцњаве из ватреног оружја. Kако пише портал Lajmi.net, поред Харадинаја и његов брат Даут Харадинај је такође пуцао на тој прослави.

Догађај се, према наводима приштинских медија догодио 16. јуна ове године.

Неименовани извори приштинског портала рекли су да је током славља испаљено „на хиљаде метака“ и да је већина оружја које је коришћено „била илегалног порекла“.

Портал Lajmi.net преноси да Рамуш Харадинај код себе није имао оружје, али је наводно узео револвер од људи који су били на прослави и запуцао.

На снимцима на порталу Lajmi.net се види како једна особа пуца из аутоматске пушке АK47 и наводно нико од особа које су пуцале није приведен.

Раније је Харадинај у Скупштини реаговао на оптужбе када је његов саветник Дардан Гаши био оптужен „за шенлучење“.

- Традиција пуцања код Албанца постоји од када памтим. Има овде људи који нису присуствовали оваквим ситуацијама. Потпуно се слажем да то није у складу са законом. Сви знамо како је за Нову годину или када су свадбе. Слажем се да ова интерпелација треба да буде порука и напомена да се успоставе критеријуми за убудуће - рекао је Харадинај у јануару 2018.

Број прегледа:
hit counters free

Новости