11/8/2020 8:43
Online Counter

Председник САД Доналд Трамп изненада је прекинуо конференцију за медије о корона вирусу због пуцњаве у близини Беле куће.

У току конференције одједном је у просторију упао припадник Тајне службе.

- Председниче, изађите из сале.

- Опростите, молим? - рекао му је изненађени Трамп, па одмах послушао и напустио конференцију за новинаре.

Трампа су извели из просторије због пуцњаве ван ограда председничког комплекса у Вашингтону. Након неколико минута Трумп се вратио на конференцију.

- Било је пуцњаве изван Беле куће. Рекли су ми да су упуцали наоружаног мушкарца, у болници је, не знам у каквом је стању. Чини се да је ситуација под контролом. Захвалио бих Тајној служби која је опет урадила сјајан посао, били су брзи и делотворни - рекао је Трамп након што се вратио на конференцију.

Он је додао да се осећа сигурно са Тајном службом.

- То су фантастични момци. Најбољи од најбољих. Супер су утренирани. Хтели су да се склоним на кратко док не буду сигурни да је све под контролом - додао је амерички председник.

Мушкарац (51) пришао је агенту Тајне службе близу Беле куће. Рекао му је да је наоружан, потрчао је према њему и посегао за нечим.

- Имао је став као да ће пуцати. Агент Тајне службе извадио је оружје и упуцао га је у прса - објавила је Тајна служба.

Инцидент се догодио на раскрсници 17. улице и авеније Пенсилванија, тик испред терена Беле куће у близини парка Лафајет. CNN пише како су од два полицијска извора сазнали да човек није био наоружан.

Број прегледа:
hit counters free

Новости