12/3/2020 18:29
Online Counter

Бизнисмен Душко Кнежевић саопштио је данас да је циљ режима Мила Ђукановића да заустави његово дјеловање, а посебно политичко дјеловање. Он је отворено најавио улазак у политичку кампању у Црној Гори.

''Они су видјели, после овога што се десило у Тивту, који је мој утицај на политичку сцену у Црној Гори'', казао је Кнежевић.

Одговарајући на понуду Миливоја Катнића да дође у Црну Гору, Кнежевић истиче да би долазак био велика опасност за њега и његов живот. Појаснио је и који су предуслови за евентуални долазак.

''То би значило неки међудржавни уговор између Црне Горе и Британије, посебне мјере сигурности, посебне агенте који би ме пратили по Црној Гори. Мислим да у овом моменту то није реално из разлога што сам ја спремио још доста доказа који треба да се изнесу против самог врха ДПС-а, фамилије Ђукановића, гувернера Централне банке, предсједника суда Блажа Јованића и многих других. Мислим да би мој долазак био велика опасност за мене и мој живот пошто ја у јавним обраћањима спомињем и криминалне кланове и нарко кланове који су повезани са режимом Мила Ђукановића“, тврди Кнежевић.

Увјерен је да је Ђукановић у великој паници чим му је дао ту понуду, ''јер су лобисти из Вашингтона, Израела, Лондона и Брисела врло добро одрадили свој посао''.

''На међународном плану већ имамо резултате као што је извјештај Савјета Европе, јер ја хоћу да уђем у политички кампању потпуно слободан и да износим даље доказе против корупције. Имам нове доказе против Брајовића, имам доказе о корупцији кроз директне снимке са Ђукановићем. Све то мора да буде садржано у једном озбиљном пројекту, а ја се надам да ћу врло успјешно да урадим припрему за предстојеће изборе и да ћу да будем велика подршка свим снагама које се боре против режима Мила Ђукановића'', поручује Кнежевић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости