12/8/2020 9:24
Online Counter

Председник „Атлас групе“ Душко Кнежевић у интервјуу за Славија инфо ТВ саопштио је да је из више извора добио информацију да би у предизборној кампањи у Црној Гори могао да се огласи и Светозар Маровић, бивши високи функционер Демократске партије социјалиста.

„Спекулише се да је Маровић написао дневник и да би делови из тог дневника требало да угледају светлост дана током изборне кампање. Питао сам директно Маровића да ли је то тачно, а он ми је дипломатски одговорио: ’Још увек пишем‘. Маровић је био личност која је била најближи сарадник Мила Ђукановића. Био је на страни Мила кад је рушен Момир и када је био референдум. Са Медојевићем је договорио прављење Устава... Тако да је очито Маровић као велики дужник Ђукановића био непожељан и извесно су то све мотиви да он нападне не само Маровића, него и његову фамилију“, навео је Кнежевић.

У ексклузивном интервју, првом након што је скинут са Интерполове потернице, Душко је одлучио да проговори о аферама режима Мила Ђукановића. Душко Kнежевић налазио се на Интерполовој потерници заједно са једним држављаним Израела и са Џозефом Асадом пензионисаним оперативцем ЦИА. Kао и Душку и њима је скинута потерница, а по свему судећи Црна Гора биће искључена из Интерпола због злоупотребе истог за приватне обрачуне са неистомишљеницима. Таква одлука биће црвени картон за режим Мила Ђукановића и сигуран знак да га и Запад пушта низ воду јер његов криминал и корупцију не могу да трпе. Афера ''Коверта'', где је Kнежевић био изрекетиран за 97.000 евра ради наводне куповине гласова у Зети, је скроман скандал наспрам државног брода који је превозио кокаин, а који је заплењен. Душко је у овом обраћању подсетио на фирму Вагор инвестмент отворену на Kипру, а по налогу Мила Ђукановића и рекао каква је била сврха постојање те фирме. Kако у том тако и у другим случајевима паре стечене криминалом, режим пере кроз изградњу хотела. Велику улогу у режиму у Црној Гори има Владимир Беба Поповић који је његов велики саветник, али Kнежевић подсећа да кога год је он саветовао није добро завршио. Једна од таквих акција је прављење четничких перформанса на северу Црне Горе како би режим привукао гласове мањина, али у то данас више нико не верује. Спискове шпијуна у Зети оценио је као велику бламажу и подсетио да то има последице на читаве породице Милових шпијуна. Режим Мила Ђукановића је готов, а Душко је у интервјуу за Славија инфо навео конкретне показатеље пада. Мила Ђукановића би посаветовао да бежи за Аргентину или за Емирате након избора. У овом интервјуу подестио је и на кланове Грандовски који води Роћен и Мојковачки за који тврди да се баве шверцом цигарета и оружја. Једна од већих срамота режима Црне Горе и Србије је и покушај атентата на Даку Давидовића или владику Јоаникија у Београду, и срамно је како се о томе ћути. Kнежевић сматра да би режим већ тада пао, али да је корона спасила Мила Ђукановића тј само одложила пад након 29 година на власти. Мило је на власт дошао на крилима Слободана Милошевића и АБ револуцијом, а Kнежевић сматра да ће тешко прихватити пораз и да се највише плаши да неко из опозиције не изда борбу и не пређе на другу страну. Постоје три јаке афере које ће ускоро уздрмати јавност у Црној Гори, једна је докази о криминалу Мила Ђукановића и његовим рачунима, друга је плава торба и трећа је сарадник из врха режима који је одлучио да проговори.

Број прегледа:
hit counters free

Новости