9/7/2019 22:59
Online Counter

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да Српску напредну странку најбоље води Александар Вучић и да, у том смислу, нема замену, те додао да је могуће да странка неће изгласати његово повлачење са чела партије.

Весић је за Прву телевизију рекао да ће сви чланови СНС, па и они који се у медијима помињу као Вучићеви наследници, рећи да је Вучић најбоље решење.

- Ако питате све чланове Председништва и Главног одбора, сви би били против тога да Вучић не буде председник странке - рекао је Весић.

Kако каже, СНС је демократска странка, о свему се отворено разговара, а председник Вучић ставља своје предлоге на органе странке, па ће се тако и о том предлогу разговарати на Председништву и Главном одбору СНС.

Оценио је и да, чим се хрватски медији радују најави одласка Вучића са чела СНС, то значи да то није добра вест за Србију.

- Чим се хрватски медији радују нечему, у овом случају одласку Вучића, то значи да то није добро за нас. Радују се зато што је Вучић подигао Србију и економски, и политички, и зато што је Србија постала водећа земља на Балкану и њима не одговара Вучић на челу странке и Србије - истакао је Весић.

Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је да би требало да се повуче с челног места у странци. Вучић је поновио да ће идуће године неко други преузети СНС, јер не планира да се кандидује на изборној Скупштини странке која би требало да се одржи у децембру.

Број прегледа:

Новости