7/8/2019 21:31
Online Counter

КГК, како јој тепају медији, ових је дана у Книну славила Побједу. За неупућене, пред сто су се година Милошевић и Туђман по диктату Америке договорили да се из Хрватске протјера 250 тисућа Срба.

И би тако. Одоше Срби из Хрватске, пјешке, аутом, већина на трактору. Занемарив број их је остао у својим кућама и сачекао херојску, хрватску војску. Неки су дочек преживјели, многи су завршили у бунару или су добили метак.

Страдали су и хрватски војници којима је речено да ће операција Олуја помоћи да најзад и заувијек будемо своји на своме. Благо погинулима. Сами би се данас упуцали, многи то и чине, кад би видјели на какав су олтар положили свој једини живот.

До кости оглоданом Хрватском владају криминалци који само чекају прилику како странцима за провизију поклонити оно што још „имамо“. Можда су то шуме? Или су то воде? Нитко од грађана Хрватске данас не зна што је још увијек „наше“, ако то „наше“ уопће постоји?

Господари, знајући с ким имају посла, једном годишње славе Побједу. Хрватима тако мало треба. Дај им Грдовића, он зна, „није у шолдима све“. Па кад још Ставрос затули: „Ајмо, руке горе, Маро, Марице“, Народу заигра срце. Јeботе, Аеродром је имао право. Имамо Хрвацку! Да, јeбеш оне Грдовићеве шолде. Има нешто и у вилама, љубавницама, љубавницима, јахтама, џиповима, опуштеном убијању дјеце на зебрама, лезилебарењу у Сабору, јeбању дјечице у велебним црквама…

Грандиозна прослава Побједе и ове је године позитивно узнемирила Народ. Махало се заставама, пило и пјевало и урлало како смо за Дом спремни. Може ли Народ изван себе од радости завијати, а КГК све то са стране хладно гледати? И наша КГК је Народ. Зато је у Книну одржала говор на неколико непознатих и познатих језика и запјевала с Клапом Св. Јурај Хрватске ратне морнарице. Јeботе, имамо и МОРНАРИЦУ!

Да, КГК је развалила уста. Да, сви смо на порталима могли видјети њезине крајнике, чак смо јој чули и гласић, али… Бивши предсједник Хрватске Јосиповић, тријезан и несретан што он није предсједник иако је тријезан, изјавио је: „Многи се питају није ли том говору претходила конзумација алкохола.“?! Какве везе с пијанством има госпођин спонтани, хрватски, енглески, раздрагани, домољубни, олујни наступ?

Криво, криво, криво. КГК није алкохоличарка. Пијанци су људи који имају здравствени проблем, њих треба послати на лијечење. Тко то каже, тко то лаже да би КГК требало лијечити?

Њезино стање није болест. Жена се понашала онако како то Народ заслужује. КГК је здрава.

Ми смо болесни.

Број прегледа:
hit counters free

Новости