17/5/2020 20:35
Online Counter

Ми који водимо рачуна о националном и државном интересу смо на време указали на проблем који ћемо имати са мигрантима који неконтролисано улазе у Републику Србију. За сво то време смо од председника Србије, Александра Вучића и других представника власти добијали поруке како ћемо уз помоћ миграната надокнадити становништво које одлази у државе ЕУ, а да смо ми који се бунимо против илегалних улазака у Србију у ствари фашисти. Војска коју је власт јуче театрално и пред камерама послала у Шид је све време ванредног стања опслуживала мигранте,  припремала им оброке и развозила их широм Србије у бројне објекте који су некада служили као одмаралишта. И данас када грађани све више осећају страх за своју безбедност што би могло да утиче на резултате избора, Вучић шаље војску у Шид како би кампањом ублажио страх људи макар до 21. јуна.

Постављам питање шта је са житељима Апатина, Сомбора, Богојева, Суботице, Јаша Томића, Итебеја и мање више свих пограничних места према Мађарској, Румунији и Хрватској у којима се налазе на стотине миграната који желе да илегално пређу у ЕУ!? Зашто војска није у свим тим местима? Или много једноставније, због чега војска није спречила да мигранти уђу у Србију и како је могуће да у ванредном стању када смо имали затворене границе у земљи буде драстично повећан број илегалних улазака?

Јасно је да имамо велики проблем због бројних тајних договора које је актуелна власт правила везано за насељавање миграната на нашој територији. И сходно томе најлакше је проблем решити тако што ћемо сложно гласати против ове неодговорне власти и дати прилику професионалцима попут генерала Момира Стојановића да направе систем заштите државних граница како би на тај начин заштитили све нас.

Мирослав Паровић, један од лидера коалиције Народни блок

Информативна служба Народног слободарског покрета

Број прегледа:
hit counters free

Новости