23/9/2019 21:45
Online Counter

Руске снаге реда ухапсиле су сибирског шамана који је почетком године кренуо до Москве како би из руског председника Владимира Путина, "звери, пријатеља пакла и Сатаниног сина" истерао ђавола.

Шаман Александр Габишев који је кренуо на више хиљада километара дуго путовање кроз Русију како би истерао ђавола из руског председника Владимира Путина ухапшен је у Буратији, јавља CNN.

Организација за заштиту људских права Amnesty International саопштила је да је Габишев сибирски шаман који је у марту кренуо до Москве како би “ишчистио” председника Владимира Путина 2021. године.

На свом Инстаграм налогу, Габишев је за Путина рекао да је “звер, пријатељ пакла и Сатанин син” и да креће у Моксву како би истерао ђавола из њега.

Amnesty International наводи да су наоружани и маскирани припадници оружаних снага Русије опколили шаманов камп у близини села Видрино и да су га одвели у непознатом правцу.

Руски медији преносе да је шаман одведен у психијатријску установу где ће бити подвргнут испитивању.

Потпарол Kремља Димитри Песков каже да председник није чуо за шамана и његову мисију и сва даља питања је проследио локалним припадницима снага реда.

Број прегледа:
hit counters free

Новости