19/9/2019 16:11
Online Counter

Kада се умеша политика, и најрадоснији дан у животу може се за тили час претворити у кошмар. Управо то се догодило током свадбеног весеља у Никшићу.

Kако преносе „Новости“, две породице, чију децу је спојила љубав, неочекивано су заратиле само због наручене песме „Српкиња је мене мајка родила“. Све се дешавало у Парохијском дому, након обављеног венчања, где је младенце чекала свадбена торта, која је, нажалост, остала нетакнута.

Прича се да је договор био да весеље прође без „националистичких“ песама, али је домаћину свадбе, свекру, прекипело када је прија два или три пута наручивала исту песму. Он је наводно упозорио присутне да је „доста тих песама, јер је ово Црна Гора“. Настало је комешање родбине и пријатеља, а револт је кулминирао када је брат младе устао, узео сестру за руке и извео је са весеља уз поруку – „хвала пријатељи“.

Нешто касније, несуђени свекар, ишчупао је музичарима каблове из утичница, говорећи: „Ви сте за све криви!“

– Ја певам оно што ми се наручи – одговорила је кратко певачица.

Драма двоје младенаца имала је наставак. Несрећна девојка побегла је до оближње цркве Светог Василија Острошког, села на степениште и дуго оплакивала пропали свадбени дан ком се само неколико сати пре радовала. Никшићани, ипак, верују да ће љубав надвисити поделе и да ће њих двоје у будућности срећу заједно градити.

После свадбеног краха, младенци су пошли својим кућама – на две стране. Иако се у Никшићу чуло да су се они већ после три сата брачног живота развели, „Новостима“ та прича није потврђена, али ни демантована.

Број прегледа:
hit counters free

Новости

No items found.