7/8/2019 8:07
Online Counter

Мржња према Србима у Црној Гори не јењава. На познатој плажи Јаз у Будви у кафићу "Спјађа д`оро" Kрушевљани М. Л. (37) и М. Г. (41) доживели су велику непријатност када их је конобар албанске националности назвао говедима и опсовао им "мајку српску", пише Србија данас.

Да све буде горе, ови озбиљни породични људи салву шовинистичких увреда добили су само зато што су тражили шифру за вај-фај у локалу у коме су претходно платили лежаљке и наручили пиће.

- Пријатељ и ја смо дошли на Јаз са подродицама и малом децом. Сместили смо се на лежаљке у кафићу "Спјађа д`оро" и уредно наручили пиће. Пошто сам видео да на отвореној интернет мрежи не може да се користи Вајбер него само Инстаграм и Фејсбук тражио сам од конобара шифру за вај-фај, али он је одбрусио да не моежемо да добијемо и да то није за нас - испричао је српски туриста.

- Питао сам га "а шта сам то ја", на шта је он одговорио "говедо". Пошто нисам био сигуран да сам добро чуо пришао сам шанку и питао га "да ли си ми ти рекао да сам говедо", на шта је он мртав-хладан одговорио да јесте. Потом сам га питао одакле је рекао је да је из Македоније и да је Албанац. - испричао је М. Л. (37).

Пошто је конобар остао при својим неумесним увредама дошло је до свађе, после које је породици из Kрушевца опсовао "мајку српску".

- Питао сам га да ми понови шта је рекао не би ли одустао од увреда како би се све смирило, али је он упорно понављао "говедо" и "говедо". Онда смо се посвађали  и у тој раправи он је викнуо нама "јебем ли вам мајку српску". Други конобари су га некако склонили и ја сам тражио да дође власник кафића како бисмо се пожалили, али он није дошао. Посто смо видели каква је ситуација, пријатељ и ја смо отишли са породицама да не би дошло до већих инцидената јер нам је заиста било тешко да се контролишемо – објаснио је Kрушевљанин.

Број прегледа:
hit counters free

Новости