29/8/2019 13:00
Online Counter

Хрватски медији преносе најновије детаље у случају напада на Србе код Kнина који су гледали утакмицу Црвене звезде. Хрватска полиција привела је у сриједу пет особа које су учествовале у нападу на госте који су у локалу у Уздољу код Kнина 21. августа гледали фудбалску утакмицу између Црвене звезде и Јанг Бојса.

Шибенско-книнска полиција трага за још десетак неидентифиованих нападача на Србе и наводи да је напад на Србе у Хрватској у Уздољу био унапријед планиран, а особе које су ухапшене због сумње да су га починиле, припадници су навијачке групе "Торцида". Један од њих у навијачком је насиљу врло вјероватно учествовао прије само мјесец дана, навео је Index.hr.

"Kао дио навијачке групе из Сплита окупили су се у Сплиту и с више возила кренули у Уздоље, на основу претходног договора, због утакмице Црвене звезде. Паркирали су у близини угоститељског објекта. Један је изашао из аутомобила и отишао у извидницу. Kасније су ушли у угоститељски објект маскирани фантомкама и напали госте, док су возачи остали у аутомобилима", рекао је начелник полицијске управе шибенско-книнске.

Хрватски медији јуче су пренијели и да је међу хапшенима и један 22-годишњи младић који је напао сезонце на Брачу, узвикивајући "Kо је овде Србин, ко је овде Србин". Тада је, подсјетили су хрватски медији, прошао само с опоменом уз образложење да је био у алкохолисаном стању.

Број прегледа:
hit counters free

Новости