7/11/2019 7:18
Online Counter

Непознате особе поново су бациле летке у двориште Tелевизије N1, док је трајала емисија Pressing у којој је гост био Аљбин Курти, председник Самоопредељења и, како се очекује, будући премијер Косова. Овог пута на лецима су биле фотографије албанског премијера Едија Раме и програмског директора TV N1 Југослава Ћосића и аутора емисије Pressing, испод којих пише "Има нека тајна веза".

Полиција је стигла у зграду N1.

Подсетимо, средином октобра у двориште су убачени леци на којима је писало "Република Србија довиђења. Добродошли у Луксембург", а мушкарци који су их изручили носили су хируршке маске. И то није био први пут - близу улаза у зграду N1, неколико дана пре тог инцидента, постављена је била импровизована рампа и табла с натписом "Напуштате Републику Србију, добродошли у Луксембург".

Подсећамо и да је крајем септембра на огради градилишта, које се налази одмах поред TV N1, такође освануо плакат на коме пише "Република Србија - довиђења, N1 - добродошли у Луксембург". Налепнице са истим текстом неколико дана пре тога појавиле су се на више локација у Београду, укључујући и зграду Регулаторног тела за електронске медије.

Број прегледа:
hit counters free

Новости