8/8/2020 19:37
Online Counter

Старија сестра славне певачице Мараје Kери, Алисон, подноси тужбу против њихове мајке Патрисије због наводног сексуалног злостављања.

Kако преноси “The Sun”, Алисон тврди да ју је мајка присиљавала на сексуалне радње са непознатим мушкарцима када је имала свега 10 година, као и да је терала да присуствује сaтaнистичким обредима.

"Ритуал се увек одвијао негде између 2 и 4 ујутро, а њему су присуствовали и одрасли и деца. Није се одржавао сваке недеље, него на одређене датуме. Сви су носили црне капуљаче и шетали су с једног краја просторије на други. Kада би започели ритуал, причали су на неком страном језику. Мислим да је био латински", рекла је Алисон.

“Оптужена, која је уједно и мајка оштећене, терети се за охрабривање мушких особа, чији индетитет је непознат, на сексуални чин са оштећеном, која је у датом тренутку стара десет година. Она је такође била присиљена да присуствује сексуалним односима између одраслих, а неретко и деце у току сатанистичких ритуала, који су укључивали и жртвовање.

Kао резултат тога оштећеној је дијагностификован посттрауматски поремећај, анорексија и депресија. У покушају да потисне сећања на немиле догађаје, оштећена је користила дозвољене и недозвољене супстанце, уз стручну помоћ. Оштећена захтева новчану накнаду за неописив психолошки и психички бол, као и намерно наношење озбиљног емотивног стреса”, наводи се у оптужници.

Сестре Мараја и Алисон нису у добрим односима још од деведесетих, а Алисон је већ раније признала како се бавила проституцијом да би зарадила. Неки Марајини пријатељи сматрају како сестра овом тужбом само жели извући још више новца од породице.

Међутим, ово није први пут да је Алисон јавно проговорила о овоме. Већ је 2018. године у једном интервјуу описивала сатанистички ритуал којем је присуствовала као дете.

Ни њена мајка, ни Мараја,  се нису огласиле поводом целе ситуације.

Број прегледа:
hit counters free

Новости