27/9/2022 21:40
Online Counter

Данас је Општинској изборној комисији у Бијелом Пољу предата СВЕТОСАВСКА СРПСКА ЛИСТА "За град Мирослављевог јеванђеља", која ће самостално наступити на локалним изборима 23. октобра.

На листи је 37 кандидата, међу којима значајно мјесто заузимају даме и не толико познати, али људи који су спремни да дају пуни допринос у борби за боље Бијело Поље и излазак из тренутне суморне економске ситуације. Велика пажња биће посвећена националном програму, али не на штету других, већ даљем развијању традиционално добрих односа без обзира на вјерску и националну припадност.

Они изражавају жаљење што није дошло до обједињења опозиционих политичких субјеката у граду, нагласивши да су лични анимозитети и овог пута и поред њихове испружене руке преовладали, те да ће одговорност сносити они од којих нијесу тражили ништа већ давали им безусловну подршку, што им је обавеза да обавијесте јавност и да грађани знају ко су кривци ако не дође до смјене локалне власти.

Носилац листе је економиста Светислав Свето Перишић, координатор бјелопољске инспекције за саобраћај и општинске путеве. На листи је и дугодишњи правник у Секретаријату за инспекцијске послове Милутин Фемић, инжењерка металургије и комунална инспекторка Божана Недовић, економиста Бојан Миладиновић, савјетник у Туристичкој организацији Бијелог Поља Угљеша Величковић, предузетник Павле Поповић, менаџер Ранко Рацо Ровчанин, правник Балша Дробњак, студент Игор Рмандић, вриједни Вранешани Млађен Млађо Кувељић и Ранко Јоксимовић, домаћин Милија Косовић, аутопревозници Мишко Смоловић и Тодор Бошковић, те бројни пољопривредници, радници и пензионери. Очекују подршку политичких групација које нијесу предале листу, а као свог партнера не виде ДПС, који је против основних православних вриједности. Листу су у просторије ОИК Бијело Поље донијели синови њеног носиоца, а здравицу одржао народни гуслар Рајко Бошковић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости