23/9/2022 17:18
Online Counter

Носилац СВЕТОСАВСКЕ српске листе на предстојећим локалним изборима у Подгорици мр Мирко Рмандић данас је разговарао са мјештанима подгоричког насеља Парк шума Загорич и обећао решавање инфраструктурних проблема након што СВЕТОСАВСКА буде у прилици да утиче на формирање нове градске власти.

Он је на примјеру Улице 10 Парк шуме Загорич, која је удаљена пар километара од центра Подгорице, дефинисао аномалије у развоју главног града Црне Горе, нагласивши да, када падне киша, не може се прићи том насељу које је формирано прије читаве три деценије, 1992. године.

Он је рекао да градоначелник Подгорице, Иван Вуковић, на предизборним скуповима, обећава златна брда и долине.

''Да је изградио све оно што је раније обећавао и да је пружио сјајне услове живота грађанима Подгорице, боље би се живјело у оваквим насељима која имају двије до три хиљаде кућа'', казао је Рмандић и прецизирао да су становници у том дијелу Подгорице врло рањива категорија јер немају регулисан пјешачки прелаз преко пруге, немају школу, амбуланту, нити вртић.

Носилац СВЕТОСАВСКЕ српске листе поручује да грађани Подгорице добро размисле да ли да дају гласове ДПС-у и људима који су у власти, потенцирајући да и они који су у претходном периоду били у опозицији нијесу уложили превише напора да се стање на оваквим подручјима доведе до нивоа нормалности и пристојности.

Рмандић каже да је глас за СВЕТОСАВСКУ српску листу сигуран фикс за промјене у Подгорици, те да представници ове политичке организације неће изневјерити очекивања суграђана.

Он је, на крају, поручио да у СВЕТОСАВСКОЈ чекају одговор већих парламентарних субјеката са којима су до сада водили политичке преговоре о евентуалном коалиционом наступу.

''Ако таквог договора нема, идемо сами, при чему ћемо јавност обавијестити о садржини преговора са сваком од странака или коалиција које су одбиле, прихватиле, исказале или понудиле спремност за сарадњу. Расипања гласова нема јер су наши русофилски и српски интегралистички гласови само наши!'', закључио је Рмандић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости