15/10/2022 18:17
Online Counter

СВЕТОСАВСКА се залаже да се вишак у подгоричком буџету, кога помиње одлазећа администрација главног града, искористи на начин да мајка сваког новорођенчета добије 1.000 евра. Не постоји адекватнији начин за стимулацију младих брачних парова да заснивају породице у годинама највеће глобалне кризе.

Борба против бијеле куге један је од приоритета СВЕТОСАВСКЕ у времену општег распада друштвеног система вриједности са којим се суочава Црна Гора. Вјерујемо да афирмативне мјере које у први план истичу брак и значај породице довољно јачају логику традиционалне Црне Горе на којој инсистира СВЕТОСАВСКА.

Ми у СВЕТОСАВСКОЈ вјерујемо да ова наша иницијатива довољно значи свим разумним људима, без обзира на политичко опредјељење, националну припадност и вјерски избор. Подгорица је град који има довољно простора и капацитета да буде милионски и остане по свему први у Црној Гори.

Све што је до нас, уложићемо, у сваком идејном и организационом смислу, да тако и буде. СВЕТОСАВСКА толико дугује граду наших предака, Светога Саве и Светога Симеона Мироточивога.

Милорад Рашовић, одборнички кандидат и шеф Медијског тима СВЕТОСАВСКЕ

Подгорица, 15. октобар 2022.

Број прегледа:
hit counters free

Новости