4/3/2020 12:07
Online Counter

Професор Стеван Константиновић, најновији ''свештеник'' тзв. Црногорске православне цркве, упознао је ''весело друштво'' на Цетињу преко тзв. ''црногорског лобија'' у Војводини и књижевника Светислава Басаре, сазнаје портал Српско уједињење.

Константиновић је и пасионирани прозвођач ракије, а наши извори блиски тзв. ЦПЦ на Цетињу тврде да је, након ''произвођења'' у чин ''ипођакона'' патосирао Мираша дудовачом у просторијама ''владичанског дома''.

Ипак, када је јавност, преко портала Српско уједињење сазнала да је Стеван заправо заблудјели син, према сопственом признању и објавама са друштвених мрежа, Мираш му је, кратко, саопштио: ''Сналази се, мрчио се, не брукаш само мене, него и ДПС...''.

Након тога је професор, на Фејсбуку, написао: '' Поштовани пријатељи, после неколико узастопних хакерских напада на мој рачунар, данас сам као и многи од вас могао видети шта је био разлог, а шта циљ. Измењени су ми садржаји, објаве на мом ФБ профилу, потписи под фотографијама, а неке су комплетно нове и мени непознате. Овим путем вас обавештавам да не наседате на те дезинформације које су пласирали поједини портали у Црној Гори, а одмах их пренели таблоиди у Београду.''

Држи се, професоре, ти сада ниси било ко – ти си чувар ''образа'' Независне Државе Црне Горе (НДЦГ)!

Број прегледа:
hit counters free

Новости