19/5/2021 9:13
Online Counter

Министар одбране Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ствари које се тичу страначких органа не треба расправљати у медијима, без обзира на демократски процес у СНС и то што свако има право на мишљење и став.

Стефановић је, одговарајући на питање новинара Танјуга, да ли мисли да треба да поднесе оставку после захтева одбора СНС широм Србије да буде смењен са фунцкије председника Градског одбора СНС у Београду и са јавних функција,  рекао да ће о томе разговарати са председником Александром Вучићем.

„Нисам од оних којима је стало да буду у било каквој фотељи по сваку цену, нити да будем функционер за сва времена. Мој посао је да се потрудим да наша војска буде јача и да Министарство одбране напредује из дана у дан, као и да се потрудим да својим радом оправдам поверење”, рекао је Стефановић.

Он је нагласио да му је важно да је у каријери радио у складу са законом и истакао да није учествовао у активностима које би угрозиле председника Александра Вучића нити чланове његове породице.

„Да ли сам правио грешке у свом раду? Сигурно. За своје грешке сам увек спреман да одговарам. Али да будем у фотељи вечито, нити ми пада напамет нити је то за мене приоритет”, истакао је Стефановић.

Он је рекао да ће се о свему осталом пре било какве одлуке консултовати унутар своје странке, пре свега са председником, чије поверење, како је навео, има да обавља функцију, и да ће одлуку, када буде донета, саопштити јавности.

Број прегледа:
hit counters free

Новости