1/8/2019 23:11
Online Counter

Нигеријац (31) који је више од 20 пута силовао Српкињу (53) у Дубаију, терајући је притом да једе храну за псе, осуђен је на годину дана затвора и депортацију.

Језиви злочин догодио се у јануару ове године, након што се 53-годишња Српкиња упознала са Нигеријцем на друштвеној мрежи Badoo.

После њихове преписке Српкиња је одлучила да се састане са својим новим познаником и заказали су састанак у једном локалу у Дубаију. Према њеном сведочењу, све је било нормално до тренутка када је присилио да заједно оду у његов стан.

"Уз претњу ножем присилио ме је да уђем у такси и одем са њим у стан. Узео ми је пасош, оба мобилна телефона, обућу и одећу, закључао ме је и онда силовао 20 пута", испричала је несрећна жена у свом сведочењу.

Она је додала да јој Нигеријац није дозвољавао да једе храну за људе, већ ју је натерао да једе псећу храну.

Након што је завршио иживљавање, позвао је такси и послао Српкињу кући.

Снимци надзорних камера на згради у којој се налази стан Нигеријца забележили су да се Српкиња са њим довезла таксијем и да је ушла у зграду.

Међутим, на снимку се не види јасно да ли је Нигеријац код себе тада имао нож. Овај случај обелодањен је у марту ове године, а четири месеца касније Нигеријац је на суду у Дубаију осуђен на годину дана затвора и депортацију.

gulfnews.com

Број прегледа:
hit counters free

Новости