4/5/2020 8:20
Online Counter

Шта је Србија проживела за време СПС-а добро је и да постоји

Социјалистичка партија Србије, којој је угодно ма ко јој био политички партнер само да је на власти, последња има право да критикује грађане који протестују свако вече у 20,05 против тираније или Српски покрет Двери за протест у Чачку у циљу одбране Устава и владавине закона.

Подсећамо да је СПС на власти 27 од последњих 30 година, а да је за то време, некада Југославија, а данас Србија бивала територијално све мања, а грађани све сиромашнији. Наравно, функционери СПС-а су истовремено постајали све богатији. Иза њих је небројано много скандала и афера, а две најпознатије су везане за садашњег председника СПС-а Ивицу Дачића – „Коферче“ и "Банана".

Због свега овога, СПС и њихови функционери немају право да било кога критикују, а понајмање грађане Србије који се боре против диктатуре њиховог коалиционог партнера Александра Вучића. Та црвено-црна, социјалистичко-радикалска (напредњачка) комбинација је једном већ упропастила Србију и не смемо им дозволити да то поново учине.

Стављање Српског покрета Двери у контекст новог ДОС-а је бесмислица, али страх СПС од надолазеће правде је оправдан. Оно што је сигурно да Двери неће дозволити да се понови једна од најкрупнијих грешака ДОС-а, а то је да је 2000. године изостала лустрација и доношење закона о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна. По паду ове власти, ове две кључне политичке промене неће изостати и идентични актери српске политичке сцене из '90-их - Вучић и Дачић - ће одговарати по закону за све криминалне и коруптивне радње СНС и СПС.

Инфослужба Двери

Број прегледа:
hit counters free

Новости