17/6/2020 17:01
Online Counter

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је Социјалистичка партија дала пуну подршку Социјалистичкој партији Србије и њеном лидеру Ивици Дачићу на предстојећим изборима у Србији.

Ђокић је истакао да је Социјалистичка партија у претходном периоду дала задатак свим својим градским и општинским одборима да формирају тимове који ће радити на анимирању свих чланова, пријатеља, рођака и познаника у БиХ и Србији, да изађу на изборе 21. јуна и дају подршку Социјалистичкој партији Србије.

"Такође, промовисали смо све предизборне пропагандне материјале Социјалистичке партије Србије на свим нашим медијским каналима", рекао је Ђокић.

Ђокић је рекао да је Социјалистичка партија Србије уз Социјалистичку партију од оснивања /1993. године/, а 2018. године, на осмом Kонгресу донесена је одлука да се иде ка уједињењу двије партије, на шта су посебно поносни.

"Самим тим, када је Социјалистичка партија Србије у кампањи, сасвим је природно да смо и ми у кампањи са њима. Увијек смо били једна партија и наше активности су један од доказа те тврдње", рекао је Ђокић.

Он је додао да ће се промовисање политика и изборних листа Социјалистичке партије Србије наставити и у будућем периоду, тачније све до 21. јуна када је дан избора, за које је сигуран да ће бити побједнички за Социјалистичку партију Србије и њене коалиционе партнере, саопштено је из Социјалистичке партије.

"Ми ћемо у овој седмици дати додатне напоре како би све наше везе у БиХ и Србији биле усмјерене у правцу давања подршке изборној листи број два Kоалиција Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије/Драган Марковић Палма – Јединствена Србија. Сигуран сам у одличан побједнички резултат Социјалистичке партије Србије. Државничка политика и програм Ивице Дачића то потврђују и гарантују", поручио је Ђокић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости