2/12/2019 14:21
Online Counter

Уколико је суштина политичког и економског програма ДПС-а, усвојеног на недавно одржаном конгресу, атак на канонску цркву коју поштује велики број вјерника и успостављање неке нове која нема утемељење у народу, црно нам се пише.

Умјесто што тврди да у нашој земљи теку мед и млијеко и затвара очи пред највећим проблемом црногорског друштва – сиромаштвом и незапосленошћу, власт би требало да пронађе рјешења за ове изазове, због којих све више младих људи напушта државу, сјеверни регион остаје опустошен и без перспективе, а људи немоћни да било шта промијене. Истовремено, једини који имају корист од оваквог стања су припадници владајуће елите који својом незајажљивом потребом за богаћењем доводе у питање саме темеље државе.  

Социјалистичка народна партија сматра да се мора коначно одустати од концепта неолибералне, корупцијом нагрижене, рођачко-кумовске економије и прећи на систем производње, извоза готових производа, развоја средњих и малих предузећа у којем би предузетници били подржани од стране државе, те адекватне валоризације природних ресурса који представљају одличну основу за развој туризма.

Скретање пажње јавности са ових проблема је познати трик власти, али јој овог пута то неће успјети, а народ ће знати да је на наредним изборима казни за све што је урадила или пропустила да уради свих ових година.

Број прегледа:
hit counters free

Новости