26/4/2020 14:19
Online Counter

Делегација Српске демократске странке коју су предводили Сретен Телебак, предсједником Градског одбора СДС Добој и Славко Гарић, члан Главног одбора СДС-а , положила је данас вијенце на гроб некадашњег потпредсједника СДС-а Бранислава Гарића поводом 11 година од његовог убиства.

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић казао је да су убиство Бранислава Гарића и сраман судски процес који је услиједио након убиства против Рајка Савића, директног извршиоца убиства, показали све мањкавости нашег правосудног система који је дозволио да ово свирепо убиство прође некажњено и да правда не буде задовољена.

„Бранислав Гарић је био истакнути функционер Српске демократске странке и сигуран сам да би његова енергија и посвећеност данас била од велике користи и Српској демократској странци и Републици Српској. Сви који су познавали Бранислава знају колико је био значајна политичка фигура у Добоју и Републици Српској“ – истаао је предсједник СДС Мирко Шаровић.

Шаровић је истакао да ће сјећање на Бранислава Гарића бити трајно и да је задатак свих чланова Српске демократске странке да памте његову енергију и огромну жељу да својим радом допринесе развоју Добоја и Републике Српске.

Бранислав Гарић убијен је на данашњи дан, 26. априла 2009. године, око 13.00 часова из ватреног оружја у просторијама Општинског одбора СДС-а у Добоју.

Број прегледа:
hit counters free

Новости