29/10/2022 16:13
Online Counter

СВЕТОСАВСКА је одушевљена хомогеношћу и сарадњом ДПС-а и ДФ-а и у Државној изборној комисији, након заједничког политичког и квазиправног плеса у Градској изборној комисији Подгорице. Дивно и дирљиво сагласје и у ДИК-у поводом приговора СВЕТОСАВСКЕ и експресно одлучивање. Фантастичан повратак у комунизам.

Да се даље не шалимо, СВЕТОСАВСКА позива Андрију Мандића да се извини за све бљувотине које нам је организовао током протекле кампање за подгоричке изборе. Од интернет пљувачине, са инструкцијама из штаба ДФ-а, преко новчаних понуда и исплата нашим људима, до организације шаптачких диверзија.

Дакле, да грађани Подгорице не би били заточеници прљавих игара које је организовала екипа из ДФ-а, ево понуде: Извини се, Мандићу, јавно, пред грађанима Подгорице и, истога тренутка, одустајемо од жалбе пред Уставним судом.  

Свега што сте нам радили, свједоци су хиљаде Подгоричана чије сте куће обилазили и саопштавали најгнусније лажи. Објасните јавно зашто сте то радили у ''жару'' кампање и – нека Вам је просто.

У супротном, како сте сијали, тако ћете да жањете.

Мр Мирко Рмандић, носилац СВЕТОСАВСКЕ на градским изборима у Подгорици

Број прегледа:
hit counters free

Новости