14/2/2020 12:48
Online Counter

Српско уједињење: Да ли је ''тробојка револуција'', до сада, постигла очекивања?

Брџа: Вјерујемо да јесте. Нисмо били примјер само нашој браћи у Црној Гори, већ и у сестринским државама Републици Српској и Србији. Ова револуција је дефинитивно уљепшала сваки кварт, блок, град.

Српско уједињење: Колико је полицајаца, у униформи и цивилу потребно да ''одбране'' бетонске површине од Биоча до центра Подгорице од штрумфова?

Брџа: Са јединицама које су сада активне, подгоричка господа се врло лако „носе". Очекујемо да се и они мало организују, али и да им се пружи подршка са сјевера или Боке па да их схватимо озбиљније. Сама идеја да се бране од штрумфова, говори у каквој смијешној ситуацији се налазе властодршци!

Српско уједињење: Мислиш ли да политичке партије и даље треба да остану по страни поводом борбе за одбрану светиња?

Брџа: Најљепши догађај јесте заправо то да се народ сам покренуо на позив своје Цркве и да то превазилази било коју странку и било коју идеологију.

Српско уједињење: Који је однос оних који бране светиње Српске православне цркве и оних који су за Мила Ђукановића у твојој генерацији?

Брџа: Све већа бројност литија говори да ће све мање људи бити уопште пред таквом дилемом.

Српско уједињење: Вјерујеш ли да ће управо млади људи срушити режим Мила Ђукановића?

Брџа: Вјерујем да ће млади људи дати немјерљив допринос, али исто тако треба нагласити да су овдје сви укључени, од сјевера до југа, запослени и незапослени, Срби и Црногорци, стари и млади, јавне личности, али и обични људи, и то нам заједништво и даје све већу снагу. Сваким даном нас је све више, јер ко хоће часно није касно. Слога биће пораз врагу.

Број прегледа:
hit counters free

Новости