16/8/2019 21:59
Online Counter

Министарка Михајловић је осведочени заштитник интереса САД, док је Љајић дугогодишњи сарадник МИ6, а замислите, обоје су и потпредседници Владе, каже лидер радикала.

Стране обавештајне службе имају своје шпијуне и међу министрима у Влади Србије, а најкориснији сарадници су им Зорана Михајловић и Расим Љајић, тврди лидер радикала Војислав Шешељ. Он за Kурир каже да министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић ради за америчку ЦИА, док Љајић, који у Влади води ресор трговине, туризма и телекомуникација, служи британској агенцији МИ6.

- Зорана је амерички шпијун, а Љајић је енглески. То вам је сто посто. Можда их међу министрима има још, али за ове сам сигуран. Љајић је дугогодишњи сарадник британске обавештајне службе. На вези је са Луси Мејзелс, шефом политичког одељења британске амбасаде у Београду. Чак је с њом договарао моју ликвидацију, а она се обрадовала и казала: "Уф, то би био најлепши начин да окончам свој боравак у Београду", пошто јој је мандат био на истеку - испричао је Шешељ за Kурир.

Према његовим тврдњама, Зорана Михајловић је осведочени заштитник америчких интереса и све што ради на високој државној функцији, ради да задовољи Вашингтон.

- Само замислите колика је то опасност кад вам два потпредседника Владе раде за стране службе. Ако се нешто деси Вучићу, ето ти њих да одмах преузму власт, признају их стране амбасаде и готова ствар - упозорио је лидер СРС.

Министарка Михајловић подсећа да је Шешељ носио мајицу са Трамповим ликом, а сад пребројава америчке шпијуне.

- Не бих се много обазирала на изјаве човека чија је политичка заоставштина, између осталог, позивање људи у рат, махање пиштољем студентима и свакодневно вређање жена. То су дела која ће иза њега остати, као што ће иза мене остати стотине километара изграђених ауто-путева и обновљених пруга. Ако знамо ко је Шешељ и шта смо од њега досад чули и видели, онда није изненађење да баш он, који је с поносом носио мајицу са ликом актуелног америчког председника Доналда Трампа, данас пребројава "америчке шпијуне" у Србији. А о томе колико му грађани верују, најбоље говоре резултати његове странке на изборима - нагласила је она.

У сличном тону одговорио је и Љајић:

- Шта паметан човек да каже на овакве будалаштине? Шешељевим глупостима више нећу да се бавим.

Број прегледа:
hit counters free

Новости