27/7/2019 15:31
Online Counter

Лидер радикала Војислав Шешељ изразио је своју забринутост због претњи и напада који су упућени породици председника Вучића. Шешељ је истакао да он сматра да је реч о методама специјалног психолошког рата, пишу београдски медији.

"Да то није сада објављено у овом контексту, напада на ћерку и сина па могао би човек да каже неслана шала, и за мене су објављивали да сам умро, па ме то није дотицало, али ово сада има другачији контекст. Вучића гађају тамо где је најосетљивији", рекао је Шешељ.

"Ја нажалост немам женске деце и Милицу гледам као да је моја ћерка. Сада заиста осећам мржњу,  пукао бих сада од муке. Да је мушкарац у питању чини ми се да бих ишао са њим да се обрачунам", додао је лидер радикала дрхтавим гласом, умало не заплакавши у студију.

Он је додао да је то што раде седамнаестогодишњој Милици нешто невероватно.

"Имао сам ја до сада силне сукобе, псовке, верујте ми нисам штедео противнике, а још мање они мене, али никада ми није пало на памет да нечије дете нападнем на такав најбруталнији и највулгарнији начин", рекао је он.

Шешељ је истакао да је Милица још девојчица од које се овакве претње и напади нису могли сакрити.

"Она је веома паметна, осетљива девојка, предана науци и талентована, има изграђен поглед на све који је изразито хуманистички за своје године и сада да јој се деси такав један ударац", говори лидер радикала.

Он је додао да рачуна да је Вучићев Данило много јачи, као и да се нада да ће ове нападе лакше поднети.

"Данило ми је кумче, осетљив сам и на њега као да је моје дете", рекао је Шешељ.

Број прегледа:
hit counters free

Новости