3/4/2020 22:41
Online Counter

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ реаговао је на ставове новинара Милована Бркића, саопштене у интервјуу каналу ''Славија инфо ТВ''.  

Шешељ је рекао да осуђује изјаву уредника Таблоида који је ''отворено позвао на убиство председника државе, али је поменуо и његову децу и породицу''.

– Овде је у питању озбиљност српске државе. Јуче сам се такође осврнуо на болећивост председника Александра Вучића, додао бих да он не може унапред да каже да нико неће бити ухапшен – рекао је Шешељ.

– Овде се Вучићу прети, његовој малолетној девојчици и сину Вукану који има само 2 године. То је монструозно! Kо је уопште тај Милован Бркић? И занима ме највише од свега, ко њега финансира? Kолико се ја сећам, у оно неко време, Милован Бркић био је умрежен са неким службама, радио је против Милошевића. Kасније је радио за Даницу Драшковић – тврди Шешељ.

Kако каже, реч је о претњама које треба схватити озбиљно, и сматра да ''председник Вучић треба хитно да реагује''.

– Требало је одмах да буде ухапшен јер је претио детету од две године. Ово је озбиљна ствар. Вучић може да му опрости када буде ухапшен, или да му да аболицију. Он не може да се понаша као отац детета у овој ситуацији, него као шеф државе. Бес ме неки ухватио због тога. Држава мора да реагује, не може да се понаша како ко хоће. Вучић је сувише мекан и сажаљиве природе – сматра он.

Шешељ каже да је дуго на политичкој сцени Србије, али да никада није видео овакве претње.

– За ових тридесет година, колико смо се макљали на политичкој сцени, ничија деца нису била довођена у питање, никада – рекао је Шешељ, истичући да су претње јако озбиљна ствар и да ''председник Вучић мора да се понаша као шеф државе који штити своје грађане, а највише децу''.

Број прегледа:
hit counters free

Новости