20/10/2019 23:07
Online Counter

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић не престаје са увредама, а овај пут мета је био председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, кога је назвао „усраним говедом“.

Чанак му, додуше, није остао дужан узвративши да Трифуновићево вређање говори о мањку идеја, фрустрацији и импотенцији.

Њихов нови окршај почео је пошто је Чанак изјавио да ће се свесрдно залагати за излазак на биралишта, те да је бојкот избора само друго име за беле листиће, који су, уместо Бориса Тадића, на место председника Србије довели Томислава Николића, иначе, како је рекао, апсолутно најгоре решење за првог човека државе у писаној историји.

– Бојкот је само покушај да се заведе добар део часних, демократски настројених људи на криви пут служења руским интересима на Балкану – рекао је Чанак, на шта је Трифуновић жестоко реаговао.

– А Ненад Чанак је само друго име за Усрано Говедо – написао је он на друштвеној мрежи Твитер.

Лидер ЛСВ у свом стилу одговара да увреде најновијег „Белог Прелетачевића“ неће замаглити истину, а метод и језик су идентични онима против којих се самопрокламована права опозиција бори.

– Вређање политичких неистомишљеника, новинара, војвођанске заставе… говори само да не постоје праве идеје, већ само фрустрација и импотенција. Јад је то све – казао је за Курир Чанак.

Број прегледа:
hit counters free

Новости