28/7/2022 10:33
Online Counter

Жељезнички саобраћај од Мојковца до Колашина у прекиду је због квара на контактној мрежи. Како сазнаје портал Српско уједињење, прекид саобраћаја наступио је у 7 сати и 15 минута до 10 сати и 20 минута.

На том потезу налази се међународни брзи воз, број 433, који свакодневно саобраћа на линији Београд – Бар. У возу је више од 400 ''заробљених'' путника.

Нашем порталу је потврђено да се воз налази на неприступачном терену и не може му се прићи ни са једне стране, било којим алтерантивним путем.

Међународни брзи воз број 433 је кренуо из Колашина у 10 и и 52 минута, послије вишесатног стајања на прузи између Колашина и Мојковца, сазнаје, у међувремену, портал Српско уједињење.

Оно што забрињава јесте да ЖПЦГ нема решење за овакве ситуације, прије свега за ангажовање дизел локомотиве која би извукла воз са дијела пруге гдје нема напона.

Очито да се ради о менаџменту који није дорастао послу који му је повјерен и да им се све активности своди на импровизацију, а у недостатку менаџерских функција.

На потезу је Министарство капиталних инвестиција.

Број прегледа:
hit counters free

Новости