10/7/2019 21:59
Online Counter

Лидер италијанске Лиге и министар унутрашњих послова Матео Салвини изјавио је данас поводим извештаја Базфида о наводном сусрету с особама блиским званичницима из Kремља, да никада није узео новац од Русије, преноси Анса.

"Већ сам подносио тужбу због клевете и поново ћу то урадити данас, сутра и прекосутра. Никада нисам узео ни једну рубљу, евро, долар, нити литру вотке из Русије", рекао је Салвини.

У свом извештају портал Базфид навео је да се члан Салвинијеве пратње 18. октобра састао са двојицом Италијана и тројицом Руса у московском хотелу ''Метропол'' и да је са њима преговарао о слању милиона долара на име профита за увоз руске нафте Салвинијевој странци и то путем тајних канала.

Председник удружења Ломбардија - Русија и изасланик Лиге у Москви Савоини рекао је да никада није примио ни рубљу од било које поменуте особе.

Kоалициони партнер Салвинијеве Лиге покрет ''Пет звездица'' саопштио је да та странка ради у интересу Италијана, а не других земаља, а њен председник Луиђи ди Мајо прокоментарисао је читав случај са: "Боље Путин него нафташ".

Број прегледа:
hit counters free

Новости