6/9/2022 14:24
Online Counter

Градски одбор СВЕТОСАВСКЕ у Подгорици донио је одлуку о изласку на предстојеће локалне изборе који ће се одржати 23. октобра ове године.

СВЕТОСАВСКА неће разговарати са представницима политичких опција чије је функционере блаженопочивши митрополит Амфилохије Радовић изопштио из редова Православне цркве. Без обзира на велике идеолошке разлике и значајна неслагања са осталим дијелом политичке сцене, спремни смо да, поводом форме изборног наступа, комуницирамо са свима који се налазе ван круга изопштеника из Српске православне цркве.

То даље не значи да смо спремни да правимо било какве компромисе када су у питању општа круцијална политичка питања и наши принципијелни ставови, као што су хитност укидања санкција Руској Федерацији и неопходност повлачења срамотне одлуке о признању лажне државе Косово.

Уколико не буде спремности за формирање техничких савеза са циљем уважавања цијелог спектра политичке сцене у Подгорици и Црној Гори, СВЕТОСАВСКА ће наступити самостално. Немамо намјеру да толеришемо било какве вјештачке монополе на гласове оних грађана који нијесу ништа квалитативно добили након августовских изборних промјена.

Носилац изборне листе СВЕТОСАВСКЕ у главном граду Црне Горе биће мр Мирко Рмандић. Главним изборним штабом руководиће Тодор Томашевић, док ће ускоро бити конституисани медијски и маркетинг тимови.

СВЕТОСАВСКА ће наступити са слоганом ''Саберимо се'', са врло прецизном намјером да се гласови Срба интегралиста, слободних људи и православних хришћана доминантно концентришу на једном мјесту.

Број прегледа:
hit counters free

Новости