27/11/2019 13:59
Online Counter

Зденка Вучковић Жунић јавно се одрекла своје рођене сестре Северине Kојић, пише Курир!

Хрватица каже да певачици никад неће опростити што се удала за Србина Игора Kојића! Зденка очигледно још није преболела што Севе за мужа није изабрала Хрвата, па својим изјавама наставља да подгрева антисрпску хистерију. Певачициној сестри не пада на памет да оде на неки њен концерт и пружи јој руку помирења.

"Нисам била на њеном концерту у Сплиту, а ни у Београду! Нити ћу икада отићи у Београд", рекла је Зденка, која живи у Турњу поред Задра. У разговор се одмах умешао њен супруг.

"Њих две се никад неће помирити! Ви Срби не зовите нас више", рекао је љутито Здравко. Острашћена Зденка је ипак имала још једну поруку за своју сестру: "Срби су водили рат против Хрвата! А Северина је очигледно заборавила да је Хрватица, и то се не прашта"!

Севе је у добрим односима са другом сестром Маријаном Вучковић Поповић, која живи у Београду, док са Зденком нема никакав контакт. Kако сазнајемо, сестре су се посвађале око земљишта у Вуковарској улици у Сплиту, на којем је изграђен пут за шопинг-центар. Зденка је тврдила да је то земљиште власништво породице Вучковић и очекивала је да се и Северина укључи у судску борбу око тога, али је певачица сестрама рекла да је то не занима.

Севе је покушала да се помири са Зденком, па ју је позвала на венчање са Игором 2015. године. "Нисмо били на Северинином венчању у Београду, као ни на оном у Истри", рекла је тада Зденка и додала да "сестра сестру не препознаје".

Хрватица је позвала сестру да се освести јер ће временом "заплакати као што је плакао Вуковар".

— Лепо нам је покојна баба говорила: "Не веруј Србима ни кад ти слатке дарове носе." Из поштовања према својим рођацима и пријатељима, погинулим хрватским бранитељима и поштујући маријански католички морал, не одобравамо овај естрадни циркус. Чудно нам је како је венчање у цркви, коме такође нисмо присуствовали, било у толикој тајности, а како други део венчања није остао обавијен велом тајне. Друго, у Вуковару смо сахранили пријатеља који је био повређен због ћириличних табли, а естрадни менаџери објављују ЦД са ћириличним натписом Северининог венчања. Не подржавамо све ово!", рекла је Зденка и додала:

— Срби су са нама водили оружани рат, угњетавали нас 50 година, а сада воде психолошки. Моја сестра је васпитана у хрватској и моралној римокатоличкој породици, од оца Хрвата и мајке Хрватице, али је њен живот преузела менаџерска машинерија. Она има планетарну славу, али сигурно има тужан живот. Молим за њено здравље и срећу.

Северина, са друге стране, никада јавно није желела да коментарише однос са сестром Зденком.

Број прегледа:
hit counters free

Новости