7/7/2020 16:36
Online Counter

Видовдан, највећи Српски празник увеличала је и манифестација у Младеновцу, где је без обзира на проблеме које је изазвао Корана вирус, деветнаеста генерација студената, пословно-правног факлтета УНИОН-Никола Тесла, примила дипломе.

Поред многобројних званица, првенствено студената, професора и пријатеља, оснивач Проф . др Милија Богавац честитајући је студентима на четворогодишњем труду и раду, дан када са дипломом у руци на понос својих родитеља започињу сопствени живот. Господин Богавац је такође саопштио да је ова, деветнаеста генерација студената уједно и последња генерација студената факултета у оквиру Универзитета УНИОН-Никола Тесла, следеће генерације студената започеће своје школовање у оквиру новооснованог „Универзитета МБ-Београд“, који се рађа на Видовдан.

Кроз историју на Видовдан Српском народу се догађају несреће а на овај Видовдан почиње да живи нови Универзитет који ће одшколовати многе генерације на пет факултета и то: пословни менаџмент, право, информационе технологије, економија и сликарство.

За предходних 19 година рада одшколовано је неколико хиљада студената. Поред стручног и професионалног рада 115 еминентних професора на челу са Проф. др Милојом Богавцем упражњаван је и хуманитарни програм помоћи најугроженијим студентима. Тим поводом доцент Живанка Богавац каже: обзиром да ћемо даље радити као новоосновани Универзитет са 5 факултета, пропорцијално томе проширићемо и појачати обим хуманитарног рада тако да ћемо још више помагати деци изгинулих бораца, који су изгубили живот бранећи отаџбину у последљем рату, такође ћемо дати шансу за бесплатно студирање најбољим ученицима из социјално угрожених породица јер је наша земља углавном давала велике научнике баш из редова најсиромашнијих слојева нашег друштва.

Уз пригодан културно-уметнички програм, свршени студенти прославили су дан после кога са дипломом у руци могу да пронађу адекватно радно место, оснују породицу и заокруже своју будућност.

Број прегледа:
hit counters free

Новости