27/8/2019 8:18
Online Counter

Одборница ДФ Валентина Тадић саопштила је да напушта Покрет за промјене и да ће убудуће дјеловати као независна одборница у СО Будва. Ово је већ други одборник ДФ у том приморском граду који је напустио овај политички савез.

Обавјештавам црногорску јавност, а првенствено грађане Будве који су на посљедњим изборима дали глас листи Демократског фронта, па самим тим и мени, да од данас нисам чланица Покрета за промјене, те да сам одлуку пренијела Централи партије наводећи разлоге мог напуштања. Разлога за напуштање је много и накупљали су се током посљедњих година нарочито од формирања власти у Будви. Показала сам крајње стрпљене чекајући да се ствари промјене. Међутим ствари се не мјењају, а ја се осјећам све неугодније, и ту нелагоду данас окончавам.

Ставови и вриједности које Покрет за промјене у посљедње вријеме заступа и пропагира у нескладу су са мојим свјетоназором. У овом тренутку налазимо се на потпуно супротним политичким и идеолошким стајалиштима.

Не желим да ме нико доводи у везу са одлукама иза којих не стојим лично и о којима ме нико није консултовао.

Посљедња криза власти у Будви, коју је ни мање ни више изазвала Гуча, а коју су пратила беспризорна и мистериозна саопшења била је кап у препуној чаши.

Наставићу као независна одборница подржавајући све одлуке владајуће већине које су на корист грађана Будве. Нећу изневјерити грађане који су гласали ПзП и ДФ, а који су данас збуњени низом необичних поступака.

Дежурним душебрижницима поручујем: Нека не брину. Мој излазак из партије ни на који начин неће угрозити владајућу већину у Будви.

Подсјећам овом приликом и један број јавних функционера да су их грађани Будве поставили на позиције на којима се сада налазе и да од њих очекују одговорно и зрело понашање и сарадњу, а не нарушавање опозиционог јединства јер имамо само једног политичког непријатеља, а то је ДПС.

Свјесна сам реакција на ову моју одлуку и спремна на подметања и инсинуације од стране теоретичара завјере и немам проблем са тим. Ово је моја лична одлука јер имам само један циљ у животу, а то је корачати усправно.

Број прегледа:
hit counters free

Новости