11/10/2019 9:27
Online Counter

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић донијеће одлуку о разрјешењу генералног секретара странке Владислава Дајковића, потврђено је Дану у врху те партије.

Према незваничним, али поузданим сазнањима Дана, та одлука ће бити објелодањена наредне седмице.

Милачић је већ мјесецима незадовољан Дајковићевим радом, а пошто по статуту Праве Црне Горе генералног секретара именује и разрјешава предсједник странке, он има овлашћења да донесе одлуку о смјени. Извор Дана тврди да нема никаквог раскола или сукоба у партији, већ да је Милачић незадовољан радом једног од чланова свог тима.

Милачић је јуче за Дан казао да везано за ова питања нема коментар и да неће давати изјаве.

Дајковић је рекао да је на путу и да је ван Црне Горе, па је изјаву за Дан прослиједио преко мобилне апликације Вајбер.

“Имајући у виду да сам тренутно у иностранству, не бих детаљније кокетирао са трачевима и полуинформацијама за које први пут сад чујем. Права Црна Гора је озбиљна и прогресивна млада снага у Црној Гори, па ме и не чуде такве приче којима је исти именитељ дестабилизација партије коју многи доживљавају као конкуренцију. Што се тиче наводних несугласица, ја их неријетко имам и са најближом породицом, а камоли са људима с којим сарађујем. Ипак, то су нормалне, животне и природне ствари које се рјешавају унутар куће”, саопштио је Дајковић.

Kако је нагласио, један је од оних који сматрају да јединство партије, поготово оне у зачетку, мора бити изнад свега.

“С тим у вези, предсједник партије, господин Милачић, има моју пуну подршку да партију води у правцу у ком се већ креће правцу очекиваног парламентарног статуса, који ће бити сигурна надстрешница за интересе нашег народа у Црној Гори”, истакао је Дајковић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости