9/8/2019 8:29
Online Counter

Поводом недавних увреда и пријетњи породици предсједника Србије Александра Вучића, огласио се Радован Секуловић из Подгорице. Секуловић је дугогодишњи предузетник, оснивач и власник предузећа РАС. Добитник је награде ''менаџер године'' Савезне Републике Југославије, 1995. Активно је финансијски помагао пројекте Српске православне цркве и борбу Срба западно од Дрине, током отаџбинских ратова, деведесетих. Један је од оснивача Српске демократске странке Републике Српске. Велики је пријатељ оснивача Републике Српске Радована Караџића. Остао је саборац и пријатељ до последњег тренутка живота и др Јована Рашковића, утемељитеља СДС-а на простору Хрватске и Босне и Херцеговине, касније Републике Српске Крајине и Републике Српске. Личне ставове Радована Секуловића, које је доставио нашој редакцији, портал Српско уједињење, као слободни медиј, отворен за различите погледе и мишљења, преноси интегрално:

Увјерен сам да иза пријетњи, прије свега недужној дјеци Александра Вучића, стоје србомрзитељи који само формално припадају српском народу. Александар Вучић је неспорни лидер српског народа, и зато желим да поручим онима који стоје иза пријетњи и подстеркивања на насиље према породици Вучић – ваша ће се дјеца стидјети због онога што данас радите. Братства Трифуновић, Ђилас, Јеремић и Обрадовић бруком ће се казивати због тога што опозициони квазилидери, као гладне хијене, које се никада неће најести, својом политиком покушавају да разбију све оно позитивно што је предсједник урадио од свог доласка на власт. Они су инспиратори и организатори напада на породицу предсједника Србије.

Дјеца ће вам се вјечно стидјети због предака, вас недостојних, који мрзите најбољег међу Србима. Пошто овај ваш – наш народ изгледа неће да вам каже ко сте и што сте, ја сам вам морао рећи. Српски народ гута и ћути, али и томе има граница. Већ сте се бруком бацили на потомство, а преци вам се преврћу у гробу.

Срам да вас буде зато што не праштате успјешном и поштеном Србину, који је, након ''жуте'' тираније Демократске странке и њених сателита, од ничега створио државу, подигао Србију из пепела. Појешће вас ваша мржња јер мрзите бољега од себе, најбољег међу нама, Александра Вучића.

Зар они који ударају на нечију дјецу, на светињу, могу некоме бити лидери? Несрећна је држава у којој би они били власт.

Србија би требала да нам свима буде испред било које дневне политике. Србија, матица Срба на Балкану, мора бити јака да би нам свима било боље. Једини гарант напретка и снаге српског народа је Александар Вучић. И нико други.

Радован Секуловић, Подгорица

9. август 2019.

Број прегледа:
hit counters free

Новости